albert marcoeur

 

discography

1 albert marcoeur: albert marcoeur
    (1974, lp, france, atlantic wea)
 
2 albert marcoeur: album à colorier
    (1976, lp, france, atlantic wea)
 
3 albert marcoeur: armes & cycles
    (1979, lp, france, phonogram / philips)
 
4 albert marcoeur: celui où y’ joseph
    (1984, lp, france, le chant du monde)
 
5 albert marcoeur: ma vie avec elles
    (1990, cd, france, baillemont productions)
 
6 albert marcoeur: sports et percussions
    (1994, cd, france, disques concorde)
 
7 albert marcoeur: m, a, r, et coeur comme coeur
    (1998, cd, france, frp music / media 7)
 
8 albert marcoeur: albert marcoeur presente
    (1999, 2cd, france, baillemont productions) = re-edition of the first four albums
 
9 albert marcoeur: plusieurs cas de figure
    (2001, cd, france, label frères)
 
10 albert marcoeur: l’apostrophe
    (2005, cd, france, label frères)
 
  les boucles absurdes: boîte à tartines
    (2013, cd, bel, off records /  p.v.presents) = jp jonckheere, pierre vervloesem
, albert marcoeur & morgan ågren

bouclesabsurdes_boiteatartines.jpg (43015 bytes)

     

 

concerts

 

 


 a 

 b 

 c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m 
 n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z
soundtracks various artists